Medálok

 

 

A játékban 10 különböző medál kap helyet jelenleg, némelyik időszakosan szerezhető, míg néhány naponta is. Mindegyik megszerzése után 5 gold jutalom jár.


congressMedal

Congress Medal


A kongresszusi medál a kongresszusi választásokon elért siker után jár, azaz, ha jelölt bejut oda. Időszakosan szerezhető meg, minden hónapban 26.-án.


presidentalMedal

Presidental Medal


Az elnöki medál az elnökválasztáson elért siker után jár. Időszakosan szerezhető meg, minden hónapban 5.-én.


ssMedal

Super Soldier Medal


A super soldier, röviden SS medál időszakosan megszerezhető medál, mely minden 30 edzésnap után jár. Ez azt jelenti, hogy aki összesen edzett 30 napot, az kap egyet, nem egyhuzamban, hisz ki szabad hagyni edzést.

sbMedal

Society Builder Medal


A society builder, röviden SB medál az egyik legkülönlegesebb medál, és talán az adminok kedvene is. Megszerzéséhez meg kell hívnod a játékba 10 embert, aki eléri a 7-es szintet. Minden 10. ember után jár. Akár naponta több is begyűjthető, ha valakinek sok a barátja, viszont nagyon sokan soha nem szereznek belőle egyet sem.


mmMedal

Media Mogul Medal


A média mogul, röviden MM medál megszerzéséhez kell hogy legyen az illetőnek újsága, aminek a létrehozása pénzbe kerül, tehát be kell érte fektetni egy kevés aranyat. A medált minden 100. feliratkozó után lehet megkapni.


hwMedal

Hard Worker Medal


A hard worker, röviden HW medál időszakosan megszerezhető medál. A SS medál párja, annyi különbséggel, hogy a HW medálnál nem szabad kihagyni munkanapot, mert előről indul a számlálás. Tehát 30 zsinórban dolgozott munkanap után lehet megszerezni.


bhMedal

Battle Hero Medal


A battle hero, röviden BH medál a játékosok talán kedvenc medálja. Bár messze a leggyakoribb medál a játékban, megszerzése elég gyakran problémás tud lenni, hisz a játékosok versengenek érte. Minden csatában maximum 30 szerezhető belőle, körönként 2. Annak jár, aki egy csatában valamelyik körben tetszőleges oldalon a legnagyobb sebzést viszi be. Az érte való versengés leggyakoribb oka a gyűjtésen kívül az ütés költségének redukálása az 5 arany jutalom által.


rwMedal

Resistance Medal


A resistance, más néven RW medal javarészt csak a gyűjtők profilján szinesedik be, melynek oka, hogy drága, és gyakran nem is a legegyszerűbb megszerezni. Begyűjtéséhez felkelést kell indítani bármely megszállot régióban a térképen és meg is kell nyerni azt.


testerMedal

Tester Medal


Egyik, ha nem a legnehezebben megszerezhető medál a játékban a tester medál.Megszerzésének módja elég ködös, régebben bugok jeletésével lehetett megkaparintani, de újabban ki tudja.


tournamentMedal

Tournament Medal


A tournament medál időszakosan megszerezhető medál, melyet a nem fix rendezésű tornákon lehet megszerezni, tornától függően torna, vagy csata győzelemmel.