Hasznos programok e-simhez

 

Kalkulátorok Cégekhez


https://ideacode.pl/e-sim-calculator/ Céged termelékenységének kiszámításában nyújt segítséget. Megadhatod a cég típusát, szintjét, a munkások munka skilljét, a munkások számát, a nyersanyag árát és az eladási árat. Választható opció, hogy az ország rendelkezik-e fővárossal, vagy high régióval, amik befolyásolják a termelékenységet.

 


https://e-sim-tools.comli.com/?p=calc Egy újabb kalkulátor céghez.Hasonló opciókkal, mint az előző. Plusz funkció a fizetés goldban meghatározása illetve az adó levonása is választható opció.

 


Sebzés kalkulátor


https://calc.e-sim.lt/  Egy nagyon hasznos sebzés kalkulátor. Az elején a profil linkedet kéri, majd megadhatod a következő adatokat, ami alapján kiszámolja a sebzésed: fegyver minősége, étel és gift száma, minősége, a katonai alakulatod rangja, különböző special itemek által szerzett bónuszok, evenetek áltlal szerzett bónuszok, védelmi rendszer a régióban (DS), vagy esetleg surrounded penalty (a régió el van vágva az eredeti területektől, -20% sebzést jelent)

 

   

Egyéb programok

 

https://esim.projekt.lt/index.php Ez egy multifunkciós oldal, ahol megtalálhatod a sebzés kalkulátort, a cég kalkulátort, de nyomon követheted a piaci árakat, a fizetéseket, a pénzpiaci változásokat az e-sim összes országában, vagy akár összehasonlíthatod a játék összes katonai alakulatát.

 

 

 

Easy delivery Rengeteg plusz funkcióval bővíti ki a játékot, mindenképpen ajánlott a használata! (használatához szükség van a Greasemoney telepítéséhez (Google Chrome esetében Tampermonkey)